Kystfiskeri i Danmark

Kystfiskeri i Danmark med Jari P.Kystfiskeri i Danmark byder på mange variationer. Både når det kommer til hvilke fiskearter man kan fange og hvilke fiskepladser de kan fanges ved.

Denne side omhandlende kystfiskeri, er specifikt møntet på kystfiskeri efter havørreder i Danmark.

Jeg har fisket i alle fjorde i landet, hvor havørreder må fanges. De fleste fjorde besøger jeg hvert år. Derudover har mit arbejde taget mig til kystpladser over hele landet, fra syd til nord og øst til vest. Det både på Bornholm, Sjælland, Fyn og i Jylland.

En del af mine tanker, erfaringer, fiskepladser samt tips og tricks, deler jeg her under. For at finde flere fiskepladser skal du benytte topmenuen øverst på siden og vælge en landsdel eller en fjord.

Det er mit ønske at du kan få lidt ud af artiklerne og fiskepladserne og der ud fra, forhåbentligt fange flere havørreder.

Vil du læse om de mange andre spændende fiskearter, som også kan fanges fra kysten, så kan du finde mulighederne og arterne i indholdsfortegnelsen.

Kystfiskeri i Danmark er lig med velsmagende fisk, gode oplevelser med venner, veninder og familie, samt spektakulær dansk natur.

Læs eksempelvis om havbarsen, som også fanges fra kysten, nærmere betegnet Vestkysten i Jylland. Læs mere her: Havbars…

Havørreden er også at finde hvor havbarsen jager langs den jyske vestkyst, men fanges hyppigst fra den jyske østkyst og øerne.

Ganske vist kan kystfiskeri efter havørreder være en anelse udfordrende til tider, men med kendskab til artens ageren og natur, samt de gode fiskepladser, kommer man rigtig, rigtig langt.

Rigtig god fornøjelse med dit kystfiskeri i det danske land.

Jari P.

Artikler om kystfiskeri i Danmark