Fyns Hoved Camping

Lystfiskeri ved Fyns Hoved Camping

Fyns Hoved Camping er en særdeles hyggelig og rummelig campingplads. Pladsen er omringet af storslået natur på det nordligste Fyn. Besøgende familier og lystfiskere generelt kan finde ro, spændende aktiviteter og opleve et mageløst fiskeri efter alt godt fra hav og fjord.

Nogle af Fyns og Nordfyns bedste kyst- og fjordpladser til fangst af havørreder, kan køres til på under 15 minutter. Her er blandt andet tale om fiskepladser ved Odense Fjord og Hindsholm.

Fyns Hoved er en naturseværdighed i sig selv. Bl.a. kan tårnfalken ses hængende over de skrå skrænter, som majestætisk hæver sig over Storebælt.

Fjeldvågen er også i området og kan ses svævende og søgende efter føde over Fyns Hoveds marker. Skovhornuglen og havets mindste tandhval, marsvinet, er ligeledes at opleve i naturen omkring Fyns Hoved Camping. Er man til dansk natur når den er bedst, gæster man ikke denne campingplads forgæves.

Der er nok ingen tvivl om at dem der kan lide at fiske, på et eller andet tidspunkt i sit liv, må og skal besøge denne perfekt placerede campingplads. Området omkring er der hvor havørrederne bor og hvor torsk og sej, har sine daglige fiskegøremål over havbunden, ud for campingpladsen ved Storebælt.

Adresse og kontaktoplysninger

Fynshoved Camping
Fynshovedvej 748
5390 Martofte
Tlf.: +45 65 34 10 14
Mail: info@fynshovedcamping.dk
Hjemmeside: Fynshoved…
Pladsen på Google Maps: Klik her…

Fiskepladser nær Fyns Hoved Camping

En stor havørred fra Gabet på Fyn

Gabet

Gabet er en lækker fiskeplads i Odense Fjord….