Svinkløv Camping

Camping og lystfiskeri på Svinkløv Camping

Svinkløv Camping er perfekt placeret for lystfiskere. Som campist på pladsen bor man tæt på flere gode fiskemuligheder indenfor kort køreafstand og endda gåafstand. Der er rigeligt med fiskevande til både weekendopholdet og ferien.

Vestkysten er lige udenfor døren og teltdugen. Limfjorden kan køres til på 20 minutter og en af Nordjyllands helt gode fiskesøer kan køres til på et kvarter. Flere strande egnet til fiskeri efter fladfisk kan også køres til på ganske kort tid.

Selve Svinkløv Strand var i en årrække en hemmeligholdt havbarsperle. En plads/en perle som i bund og grund omfattede og stadig omfatter en af landets bedste havbarspladser. I dag er den landskendt og derfor også velbesøgt. Hvert år fanges mange og store havbars fra denne fiskeplads. Også havørreder, fladfisk og makreller kan fanges fra land her. Man kan gå til stranden på få minutter fra campingpladsen.

Bulbjerg, som også er kendt for godt havbarsfiskeri, kan køres til på under en halv time fra Svinkløv Camping. Fiskepladsen byder også på udmærket makrelfiskeri og havørredfiskeri.

Både Klim Strand og Thorup Strand byder på glimrende lystfiskeri efter fladfisk. TIl begge strande er en køretid på under 25 minutter.

Naturen i området omkring Svinkløv Camping er noget ganske særligt. Campingpladsen ligger midt i Svinkløv Plantage. Plantagen emmer konstant af liv på jorden og i luften, ganske som havet udenfor…

Lyngen dækker både bakker, slugter og enge. Den smukke og velkendte plante danner rammen og grobund for et rigt dyreliv. Skovsneppen og andre spændende fugle vandrer rundt imellem lyngen og enebærbuskene i området. Råvildt og dåvildt er ikke kun at se i plantagen, i ny og næ kigger de også ind forbi campingpladsen. Havørnen er en fast bestanddel i luftrummet og kan oftest ses når vinden er en anelse kraftig.

Under forårs- og sommersæsonen ses sulerne dykke efter fisk. Som hvidsorte spyd falder de fra himlen ud mod horisonten og den næste solnedgang. Et ganske spektakulært skue.

Nogle af områdets mindre vandløb huser oddere. Det er ikke altid odderne er sky, men skal man se dem kan det betale sig at være en anelse forsigtig idet man nærmer sig.

Besøg denne fredfyldte, naturgrønne campingplads og få fuld valuta for pengene. Og forhåbentligt også, som så mange andre der besøger denne del af Vestkysten, fisk på krogen…

Adresse og kontaktoplysninger

Svinkløv Camping
Svinkløvvej 541
9690 Fjerritslev
Telefon: +45 50 20 25 30
Mail: info@svinkloevcamping.dk
Hjemmeside: Svinkloevcamping.dk
Pladsen på Google Maps: Klik her…

Fiskepladser nær Svinkløv Camping

Attrup Havn er et godt sted at dyrke lystfiskeri efter havørreder.

Attrup Havn

En god havørredplads 20 minutters køres fra campingpladsen…

Lystfiskeri fra Bulbjerg Strand.

Bulbjerg

En af Vestkystens smukkeste fiskepladser…