Sådan fanges fiskearterne

Sådan fanges fiskearterne i Danmark – info

Hvordan man fanger de forskellige fiskearter i Danmark er der mange bud på. Grunden til det er, at der er uendelig mange agn. Her er både tale om naturlige agn og kunstagn, og derfor også mange fiskemetoder.

Hvis du har valgt ikke at bruge den dropdown funktion der er, kan du finde artikler, samt tips og tricks omhandlende hver fiskeart i Danmark her på siden. Klik på den art og det lystfiskeri du vil sætte dig ind i. 

Læs om de forskellige fisk og hvordan de fanges her:

AborrefiskeriBækørredfiskeriGeddefiskeriHavbarsfiskeriHavørredfiskeriKarpefiskeriLaksefiskeriMakrelfiskeriPut and takefiskeriSejfiskeriSildefiskeriSkallefiskeriStørfiskeriSuderfiskeriTorskefiskeriÅlefiskeriLystfiskeri efter fladfiskLystfiskeri efter hornfisk.

Sådan fanges fiskearterne i dit lokalområde

Sådan fanges fiskearterne i dit lokalområde. Her finder du detaljere beskrivelser af fiskepladser i dit lokalområde. Både beksriverlser af hvad du kan fange, men også hvornår og hvad med.

Odense FjordHindsholmNekselø BugtKalundborg FjordMariager FjordRanders FjordRingkøbing FjordVestkystenSkagenFrederikshavn og SæbyAugustenborg FjordLimfjordenBornholmHorsens Fjord.

Der er mange flere informationer om de forskellige lokalområder her på siden også. Se f.eks. Danske Fjorde, Geddesøer i Danmark, De små øer m.fl…

Det er også muligt at gå skridtet videre i din søgen efter flere fisk og fiskearter i Danmark under delen der hedder: Camping og Fiskeri…

Knæk og bræk.

Jari