Nibe Camping

Nibe Camping

 Nibe Camping er placeret i et af de lækreste områder af Limfjorden. Øer, små vige og flere fiskerige åer med udløb få km. fra campingpladsen, er bare nogle af de ting som udgør helheden, i den perfekte fjordoplevelse og campingferie her.

Campingpladsen er en hyggelig familieplads, med masser af aktiviteter for børnene. Herunder vandcykler, legeplads, badeland og minigolf, samt meget, meget mere.

For den eventyrlystne og voksne campist, er det uden tvivl en god idé, at medbringe sin kajak til området. Det lave vand giver sjældent høje bølger og naturoplevelsen ude på vandet er ganske fortryllende. Cykler kan i øvrigt lejes på pladsen, for ligesom det kajakvenlige, sejlbare lave vand, er også områdets veje og stier ganske fremkommelige og hyggelige uden de store stigninger. Dette gør at man, uanset alder, roligt kan nøjes med at nyde naturen omkring Limfjorden, uden at skulle udføre den store kræftpræstation.

Flere gode fiskepladser i fjorden er at finde tæt på Nibe Camping. Fiskepladser er gode til fangse af havørreder og hornfisk.

Nibe Camping – Sølyst
Løgstørvej 2
9240 Nibe
Tlf.: +45 98 35 10 62
Mail: info@nibecamping.dk
Hjemmeside: Nibe camp…
Pladsen på Google Maps: Klik her…

error: Content is protected !!