Skagen Sydstrand Camping

Skagen Sydstrand Camping

Skagen Sydstrand Camping er en stor og umådelig lækker naturplads i Nordjylland hvor skov, klitter og strand er en del af oplevelsen.

Campingpladsen ligger ud til Bunken Strand. Stranden er særdeles familievenlig og egnet til badning. Men her er også tale om en fremragende fiskeplads. Fra forårets spæde begyndelse og helt frem til sidst på efterårssæsonen hvor kulden begynder at få fat, kan man fange fisk fra denne strand. Bl.a. havørreder, hornfisk, havbars og til tider makrel. Ydermere er andre lækre spisefisk såsom pighvar, skrubber og rødspætter også mulige at fange fra Bunken Strand.

Skagen by og Skagen Havn er også ganske tæt på denne mulighed for camping og fiskeri i Nordjylland. Havnefiskeriet byder på gode chancer for fangst af torsk, sej, makrel, havørred, sild, fjæsing, skrubbe, ising og rødspætte m.fl. I nyere tid er der endda fanget en havtaske og en småplettet rødhaj fra Skagen Havns nye mole.

Desuden er flere af Nordjyllands bedste havbarspladser at finde i denne del af landet. Specielt fra Solnedgangspladsen i Gammel Skagen og op til Grenen.

Flere strande og havne på østkysten, herunder Bratten Strand, Rugholm, Ålbæk Havn og Strandby Havn syd for Skagen Sydstrand Camping, kan der fanges fisk fra og i. De nævnte fiskemuligheder mod syd kan alle nås indenfor 20 minutters kørsel.

Som campist på denne lækre campingplads kan flere end 20 gode fiskepladser mod syd, nord, øst og vest nås vel under 25 minutters kørsel.

Adresse og kontaktoplysninger

Skagen Sydstrand Camping
Ålbækvej 288
9982 Aalbæk
Tlf.: +45 98 48 71 80
Mail: info@skagensydstrand.dk
Hjemmeside: Skagen Sydstrand Camp…
Pladsen på Google Maps: Klik her…

Fiskepladser nær Skagen Sydstrand Camping

Lystfiskeri fra Bunken Strand i Skagen.

Bunken Strand

Stranden ude foran campingpladsen byder på spændende lystfiskeri…

Skrubber fanget fra Ålbæk Havn

Ålbæk Havn

Kør mod syd i 9 minutter fra campingpladsen for at nå til Ålbæk Havn…