Svendborg Sund Camping

Svendborg Sund Camping og fiskeri

Svendborg Sund Camping er en af de bedst placerede campingpladser i Det Sydfynske Øhav. Med sin beliggenhed på Tåsinges nordligste spids ud til Svendborg Sund, er man tæt på et utal af gode fiskepladser.

En af fiskepladserne ligger lige ude foran campingpladsen. Her kan man fange pighvar, makrel, hornfisk, havørred, skrubbe og ål.

Desuden har man både Tåsinges samt Sydfyns, Siø´s og Langelangs populære og givende kystpladser indenfor kort køreafstand.
Kystfiskeri efter havørreder i hele området er ofte mere end spektakulært.

Indenfor 20 minutters kørsel fra campingpladsen, uanset retning, kan man nå flere end 40 forskellige og gode kystpladser.

Mulighederne for lystfiskeri rækker langt udover det, at dyrke kystfiskeri efter havørreder. Lige på den anden side af sundet ligger en af Danmarks største fiskesøer, Blue Rock. Det tager ca. 20 minutter at køre dertil fra Svendborg Sund Camping.

Desuden er lystfiskeri efter fladfisk rigtig godt flere steder. Bla. ude foran campingpladsen og udfor Valdemars Slot fra molen.

Udover den brede vifte af muligheder for lystfiskeri, er naturen også helt i top. Når strømmen i sundet tager til under ebbe og flod, ligner det en større flod eller elv der glider forbi. Skovene i området er fuld af dyr og stier der leder ind til dem. Havørne, sæler og marsvin er desuden ikke et sjældent syn langs kysten flere steder.

Her får man den fulde pakke når det kommer til camping og fiskeri.

Adresse og kontaktoplysninger

Svendborg Sund Camping
Vindebyørevej 52
5700 Svendborg
Tlf.: +45 21 72 09 13
Mail: maria@svendborgsund-camping.dk
Hjemmeside: Campingpladsen…
Pladsen på Google Maps: Klik her…

Fiskepladser nær Svendborg Sund Camping

Pilekrogen ved Svendborg Sund er et godt sted til havørredfiskeri.

Pilekrogen

Pilekrogen ligger i forlængelse af Svendborg Sund Campingstrækningen…

En havørred fra Skarø

Skarø

Læs om denne hyggelige ø udfor Svendborg Sund. Kør til færgen på 12 minutter fra campingpladsen…