Spørgsmål om lystfiskeri og svar

Spørgsmål om lystfiskeri er der mange af. Her under kan de se svarene på mange af dem. De svar der ikke er linket til i denne del af onlineguide til lystfiskeri i Danmark, kan du finde andre steder på siden.

Findes der regler for lystfiskeri?

Det gør der i høj grad. Der findes regler for hvor man må fiske, hvornår og hvor store fiskene skal være før man må hjemtage dem, samt meget, meget mere.
Læs alle svarene her: Regler for lystfiskeri…

Hvilke fjorde er de bedste havørredfjorde?

Der er flere gode havørredfjorde, men nogle af dem er mere stabile end andre og giver størst chance for at fange storørreden.
Læs svarene her: De bedste fjorde til havørredfiskeri…

Hvor man man fange gedder i Danmark?

Gedderne er overalt i Danmark. I havne, fjorde, søer, moser, åer og bække. Nogle steder er de også at finde langs kysten, såsom Bornholm, Lolland, Falster samt Øst/Sydøstsjælland.
Læs svarene her: Her kan man fange gedder…

Hvilke blink er de bedste? Gennemløbsblink eller fastmonterede blink?

Svarene på det ovenstående spørgsmål er ofte mange, men der er reelt set kun et faktabaseret og rigtigt svar.
Se det her: Gennemløbsblink og almindelige blink…

Er lystfiskerturisme skadelig?

I et lille land som Danmark er svaret et klart, ja. Lystfiskerturismen kombineret med de over 600.000 herboende lystfiskere, har kun negativ indvirkning på naturen og fiskebestandene. Kun økonomien løftes, men hvor længe?
Læs mere: Lystfiskerturisme…


Spørgsmål om lystfiskeri er der så mange af, at jeg kun kan svare på nogle få ad gangen. Når jeg finder lyst og tid skriver jeg flere. I mellemtiden fisker jeg og skriver på mine andre sider, som kan ses her: Lystfiskeri Danmark…

Kig derfor ind på denne del af siden i ny og næ, 1-2 gange om måneden og se om der er nyt.

Jari – Lystfiskeri Danmark.