Vesterlyng Camping

Vesterlyng Camping og fiskeri

Vesterlyng Camping tilbyder overnatning nær nogle af de bedste fiskemuligheder på Nordvestsjælland. Campingpladsen ligger ud til Nekselø Bugt og tæt på både Kalundborg Fjord, Isefjorden og Sjællands Odde.

Flere end 30 gode kystpladser kan nås indenfor 30 minutters kørsel. Havnsø, Alleshave, Høve, Ordrup Næs, Vindekilde Strandvej og Saltbæk er bare nogle af dem…

Fra Havnsø, som man kan gå til fra campingpladsen, kan man også tage færgen til Nekselø. Denne smukke og til dels bilfrie ø er absolut et besøg værd uanset årstid. Året rundt trækker havørrederne langs kanterne af Nekselø for at jage og om sommeren støder både hornfisk, pighvar og makrel til. Ofte kan man også se havørnen svæve over øen i sin søgen efter føde.

Naturen i og omkring Nekelsø Bugt og campingpladsen er betagende og altid værd at færdes i. Oplev f.eks. de fritgående køer, som man sommetider må vente på flytter sig fra vejene. Også sandstrande og et lækkert havnebad er at finde tæt på campingpladsen.

Campingpladsen ligger desuden i et roligt område uden trafik og anden form for larm. Servicen er i top og man har mulighed for at spise i pladsens café eller f.eks. i områdets nye fiskerestaurant på havnen. Frisk fisk fra området serveres hver dag og kan nydes sammen med udsigten til både havn og bugt.

Se fiskerestauranten som netop er åbnet af campingpladsens ejere her (2024): Havnsø Fisk…

Adresse og kontaktoplysninger

Vesterlyng Camping
Ravnholtvej 3
4591 Føllenslev
Tlf.: +45 59 20 00 66
Mail: info@vesterlyng-camping.dk
Hjemmeside: Vesterlyng Camp…
Pladsen på Google Maps: Klik her…

Fiskepladser nær Vesterlyng Camping

Kystfiskeri udfor Havnsø tæt på Vesterlyng Camping.

Havnsø

Læs om Havnsø som kan gås til på få minutter fra Vesterlyng Camping…