Hjarbæk Fjord Camping

Hjarbæk Fjord Camping og lystfiskeri

Hjarbæk Fjord Camping ligger i et ekstraordinært, smukt naturområde. Bl.a. tæt på flere spændende åer såsom Jordbro Å, Simested Å og Skals Å.

Hjarbæk Fjord er nærmest en del af campingpladsen og kører man en kortere tur i bil, rammer man et virkelig spændende område til fangst af havørreder ved udmundingen af fjorden, nemlig Louns Bredning.

Det kuperede terræn på campingpladsen, bidrager til en udeoplevelse i flere magiske dimensioner. Helt nede ved vandet får man oplevelsen af at være på en øde ø. De høje bakker, som majestætisk rejser sig bag en, når man træder ned på stranden, lukker af for verden bag. Dette gør, at man med lidt fantasi, kun kan se vand, sten og sand foran sig – samt land på den anden side, langt, langt væk. Fra de øverste plateauer på pladsen, har man en spektakulær udsigt over Hjarbæk Fjord. Når lyset rammer fjorden og der spejdes ud over vandet, funkler fjorden, som krystaller i solskin. Et ganske spektakulært syn!

Campingpladsen byder ikke kun på dejlig natur, men også løberuter, mulighed for kajaksejlads, golf, samt meget, meget mere…

Adresse og kontaktoplysninger

Hjarbæk Fjord Camping
Hulager 2,
8831 Løgstrup
Tlf.: +45 86 64 23 09 / 22 13 15 00
Mail: info@hjarbaek.dk
Hjemmeside: Hjarbæk Camping…
Pladsen på Google Maps: Klik her…

Fiskepladser nær Hjarbæk Fjord Camping

En bækørred fanget under lystfiskeri i Jordbro Å.

Jordbro Å

Få minutters kørsel fra Hjarbæk Fjord Camping er Jordbro Å…

En bækørred fra Skals Å

Skals Å

Skals Å er en spændende bæk- og havørredå 12 minutters kørsel fra campingpladsen…

Lystfiskeri fra Stårup i Skive Fjord.

Stårup

Det tager 27 minutter at køre til denne fiskeplads ved Skive Fjord fra Hjarbæk Fjord Camping…