Randers Fjord Camping

Randers Fjord Camping

Randers Fjord Camping, er uden tvivl den bedst placerede campingplads, når det kommer til lystfiskeri i Randers Fjord. Pladsen ligger lige ud til en af fjordens bedste havørredfiskepladser. Derudover er der henholdsvis kun 500 m. – 1 km. – 1,5 km. og 3 km. til de 4 andre bedste og mest kendte pladser, som Randers Fjord har at byde på.

Man kan fange både havørreder, hornfisk, multer, skrubber og ål, lige udfor campingpladsen. Campingstrækningen, som fiskepladsen kaldes, kan både affiskes fra land samt vadende i waders. Fra denne fiskeplads, kan man også gå hen til Udbyhøj Lystbådehavn og fange makrel fra stenmolen eller multer ved Færgelejet. Mulighederne er mange.

Randers Fjord Camping er en hyggelig og rolig, mindre campingplads, hvor badning, fiskeri og naturen er i højsædet. En hyggelig badestrand med hvidt lækkert sand, ligger kun få hundrede meter væk.
På campingpladsen er der en lille cafe og grill, hvor aftensmaden kan købes. Samt en lille kiosk med is, slik og det basale til køkkenet.

Campingpladsen har også et rensebord til fangsterne fra fjorden, samt mulighed for at man kan fryse fiskene ned.

Adresse og kontaktoplysninger

 Randers Fjord Camping
Midtvasen 21, Udbyhøj nord
8970 Havndal
Tlf.: +45 86 47 21 22
Mail: post@randersfjord.dk
Hjemmeside: Randers Camping…
Pladsen på Google Maps: Klik her…

Fiskepladser nær Randers Fjord Camping

Udbyhøj Syd og Sækken lystfiskeri

Udbyhøj Syd

Gå til færgen fra Udbyhøj Camping og sejl direkte over til denne fiskeplads på få minutter…