Nordskoven Strand Camping

Nordskoven Strand Camping og fiskeri på Bornholm

Nordskoven Strand Camping ligger godt placeret i forhold til flere gode fiskemuligheder på Bornholm. Campingpladsen, som er at finde i udkanten af Rønne, har endda sin egen kystplads til fangst af havørreder. Kystpladsen hedder Antoinette Strand og er en af øens bedste.
Stranden er populær af samme grund, men også fordi man kan fiske fra land langs det meste af den.

Flere givende fiskepladser langs kysten er at finde indenfor kort køreafstand fra denne campingplads. Heriblandt Galløkken Strand, Lufthavnen, Arnager, Sose Strand og Sose Odde mod sydøst. Sose Odde og Sose Strand, som ligger længst væk, kan køres til på 15 minutter. Sorthat, Levka, Kultippen og Klympen Strand i nordlig retning, er også kystpladser som alle kan nås indenfor 15 minutter.

Er man til geddefiskeri er der heller ikke langt til den mulighed, som campist på Nordskoven Strand Camping. På kun 5-7 minutters kørsel er man ved henholdsvis Kaolinsøen og Snorrebakkesøen. Begge byder på fremragende geddefiskeri, aborrefiskeri, ålefiskeri og suderfiskeri. Også karper kan fanges i begge søer.

Skrubber og pighvar kan fanges fra alle strande i området i sommersæsonen. Antoinette Strand inklusive. Rønne Havn kan man også fange skrubber i. Bornholms største havn byder desuden på geddefiskeri, sildefiskeri og havørredfiskeri. I havnen kan man fange havørreder året rundt. Campingpladsen ligger kun 2 minutters kørsel derfra.

Når man overnatter på denne naturskønne campingplads på Bornholm, løbber man aldrig tør for fiskemuligheder.

På pladsen er et stort outdoor fælleskab, som både indbefatter lystfiskere, vandrere, cyklister på rundfart, mountainbikere, paddleboardere, kajakroere m.fl. Også campister med hang til byturisme i Rønne og badeferie besøger Nordskoven Strand Camping.

Adresse og kontaktoplysninger

Nordskoven Strand Camping
Antoinettevej 2
3700 Rønne
Tlf.: +45 40 20 30 68
Mail: info@nordskoven.dk
Hjemmeside: Nordskoven…
Pladsen på Google Maps: Klik her…

Fiskepladser nær Nordskoven Strand Camping

En gedde fanget under lystfiskeri i Kaolinsøen på Bornholm.

Kaolinsøen

Man kan køre til denne spændende sø på kun 4 minutter…

Lystfiskeri fra Galløkken Strand

Galløkken Strand

Denne fiskeplads ligger kun 7 minutters kørsel fra Nordskoven Strand Camping…