Skiveren Camping

Camping og fiskeri på Skiveren Camping

Skiveren Camping ligger helt ud til Nordjyllands fortryllende vestkyst. Når solen får duggen på stranden til at fordampe om morgenen, minder denne del af Vestkysten mest af alt, om en scene taget ud af et velskrevet eventyr. Denne luksuriøse campingplads byder på et væld af spændende aktiviteter. Herunder luksus minigolf, fitness, swimmingpool og wellness. Man kan også begive sig ud på vandreture i Tversted Klitplantage eller f.eks. leg og sport i pladsens indendørs aktivitetshal m.m.

Man kan som gæstende lystfisker på pladsen, nyde godt af de mange gode put and take søer i området. Om sommeren også havørred og havbarsfyldte kyststrækninger, samt spændende åer. Også Skagen Havn byder på spændende fiskeri efter flere end 20 forskellige fiskearter. Stranden foran campingpladsen er glimrende til lystfiskeri efter fladfisk, makrel, havbars og hornfisk. Markel og havbars er nemmest at fange i de sene aftentimer.

Skiveren badestrand består af fint hvidt sand. Det bedste Danmark kan præstere. Området omkring campingpladsen er en del af Tversted klitplantage og naturen er i mange henseender ret spektakulær. Familien kan roligt besøge Skiveren Camping. Intet mangler, heller ikke god service.

Adresse og kontaktoplysninger

Skiveren Camping
Niels Skiverens Vej 5-7
9982 Aalbæk
Tlf.: +45 98 93 22 00
Mail: info@skiveren.dk
Hjemmeside: Skiveren…
Pladsen på Google Maps: Klik her…

Fiskepladser nær Skiveren Camping

Irena med ørred fra Bindslev Put and take

Put and take

Her kan du finde put and takesøerne nærmest campingpladsen…