Gammelbro Camping

Gammelbro Camping og Fiskeri i Sønderjylland.

Gammelbro Camping henvender sig til alle campister. Børnefamilier har mulighed for at vælge mellem en enorm og bred vifte af aktiviteter, det uanset hvem i familien der er tale om og uanset hvilken alder familiemedlemmet har.

Pladsen ligger helt ud til Lillebælt, hvor gåture i høj grad er en lækker oplevelse for enhver. D.v.s. alle med forkærlighed for dansk natur i særklasse. Marsvin lægger tit vejen forbi, tæt under land udfor campingpladsen. Havørnen kan under dage med kraftigere vind ses over Lillebælt og dådyr og rådyr sætter ofte fod inde i mellem både hytter, telte og campingvogne.

Kystfiskeriet efter havørreder er i top året rundt. Her er både tale om kystfiskeri i Lillebælt, samt lystfiskeri efter havørreder inde i Haderslev Fjord.

Et kreativt værksted, som er en integreret del af Gammelbro Camping, skiller sig ud, når det kommer til et værested for både børn, unge og ældre. Værkstedet gør det svært for den besøgende, at ville tilbage til campingvognen.

Svømmehal, legepladser, tennisbane, lystfiskeri, dykning, vandreture, cykelture, sejlads – listen over aktivitetsmuligheder er tæt på uendelig.

Campingpladsen har mere end 900 enheder og har trods sin store størrelse formået, at skabe noget hyggeligt, familiært og give de der ønsker komfort og service – fuld valuta for pengene.

Adresse og kontaktoplysninger

Gammelbro Camping
Gammelbrovej 70
6100 Haderslev
Tlf.: +45 74 58 41 70
Mail: info@gammelbro.dk
Hjemmeside: Gammelbro…
Pladsen på Google Maps: Klik her…

Fiskepladser nær Gammelbro Camping

En kæmpe fjordørred fanget under lystfiskeri ved Stevelt i Haderslev Fjord

Stevelt

Den bedste fiskeplads i Haderslev Fjord er også tæt på campingpladsen…

Irena med kæmpeørred fra Solkærvej

Solkærvej

En lækker plads 15 minutters kørsel fra campingpladsen…