Poul Eeg Camping

Poul Eeg Camping

Poul Eeg Camping ligger praktisk placeret i centrum af alle de bedste fiskepladser i Skagen.

Campingpladsen er velplejet men frodig, luksuriøs men samtidig familievenlig og varm. Servicen er i den absolutte top fra det øjeblik man ankommer – til dagen for hjemrejsen. Pladsen byder på et væld af aktiviteter. Benyt eksempelvis Poul Eeg Campings fodboldbane, motionsrum, legepladser, hoppepude, tv-rum, billiard/poolbord m.m.

Diversiteten i lystfiskeriet og fiskearterne, læner sig op ad det man kan finde under de sydligere himmelstrøg i Europa om sommeren. Makrel, havbars, havørred, torsk, sej, laks, fjæsing, pighvar, rødspætte, skrubbe, tunge, hornfisk og sild, er bare nogle af de arter man kan fange i Skagen og omegn. Alle fiskepladserne hvor fiskearterne kan fanges, kan nås indenfor 5-10 minutters kørsel fra campingpladsen.

Grenen ligger få minutters kørsel fra pladsen, centrum ligeså – campingpladsen ligger endda i gåafstand til de indkøbsmuligheder, samt restaurationer Skagen har at byde på. Campingpladsen har sin egen kiosk, hvor et mindre udvalg af madvarer og drikkevarer kan købes. Det er desuden muligt at leje cykler i receptionen.

Adresse og kontaktoplysninger

Poul Eeg Camping
Bøjlevejen 21
9990 Skagen
Tlf.: +45 98 44 14 70
Mail: info@pouleegcamping.dk
Hjemmeside: pouleegcamping.dk
Pladsen på Google Maps: Klik her…

Fiskepladser nær Poul Eeg Camping

Oplev det spændende lystfiskeri udfor Skagen Fyr.

Skagen Fyr

Udfor Skagen Fyr kan der også fanges fisk…

Her er fanget en torsk i Skagen Havn

Skagen Havn

Efter 6-8 minutters kørsel fra campingpladsen er man ved Skagen Havn…