Horsens City Camping

Horsens City Camping og lystfiskeri

Horsens City Camping er i høj grad en lækker familieplads, med masser af aktivitetsmuligheder for både børn og voksne. Pladsen ligger helt ud til Horsens Fjord og en børnevenlig badestrand.

Campingpladsen er desuden placeret tæt op ad en skov og er omkranset af et generelt lækkert naturområde. Man kan som campist opleve et rigt dyreliv med bl.a. rådyr, harer og fasaner, som i ny og næ går frit rundt på pladsen.

Aktiviteterne er mange. Windsurfing, kajakroning, paddleboarding, badning, lystfiskeri og eventyr minigolf, er bare nogle af de muligheder der foreligger, når man besøger denne smukke campingplads i Midtjylland.

Vandet er fuld af havørreder. Og nogle af de helt gode fiskepladser til fangst af disse, ligger tæt på denne overnatningsmulighed ved Horsens Fjord..

Indenfor 5 kilometer, er minimum 4 gode fiskepladser at finde. Om sommeren kan man fange hornfisk lige ude foran campingpladsen, og om foråret og efteråret, er aftenfiskeriet ganske givende, når det kommer til lystfiskeri efter havørreder.

Har man egen jolle med, kan man sejle ud over dybere vand og fange makrel og til tider også torsk.

Adresse og kontaktoplysninger

 Horsens City Camping
Husoddevej 85
8700 Horsens
Tlf. +45 75 65 70 60
Mail: camping@horsenscity.dk
Hjemmeside: Horsens Camping…
Pladsen på Google Maps: Klik her…

Fiskepladser nær Horsens City Camping

Lystfiskeri efter havørreder ved Brakør.

Brakør

Brakør ligger kun 5 min. på cykel fra Horsens City Camping…