Storkesøen

Storkesøen ligger tæt på Ribe Camping

Storkesøen – information

Storkesøen ligger kun 6 minutters kørsel fra Ribe Camping. Denne spændende mulighed for put and takefiskeri består af 3 almindelige fiskesøer og en børnesø. Hele området/alle søerne er både børnevenlige og handicapvenlige.

I søerne udsættes regnbueørreder, bækørreder, guldørreder og kildeørreder. Hyppigst udsættes der regnbueørreder og i sommerhalvåret kommer der fisk i søerne hver dag. Når man besøger Storkesøen kan man være ganske sikker på, at der er rigeligt med ørrederne i alle søerne.

Man kan desuden købe fiskegrej og udstyr i søens butik, hvor også fiskekortene sælges.

Fangstmetoder

Ørrederne i søerne kan fanges med et utal af agn. I dette tilfælde vil det sige alt fra orm og powerbait til mikroblink og fluer. Langt de fleste fisker med powerbait eller mikroblink. Nogen lystfiskere benytter også jighaler, spinnere og små woblere.

Man går sjældent galt i byen med powerbait. Hvilken farve og smag ørrederne finder tiltrækkende må man finde ud af på dagen. Det kan nemlig variere ganske betydeligt. Udover at fiske med baiten via. brugen af et bombardaflåd, kan man også fiske med det på følgende måder: Put and Takefiskeri med powerbait…

Når det kommer til lystfiskeri/put and takefiskeri med mikroblink gør det samme sig gældende. Den mest effektive og fangstgivende farve må man finde frem til på dagen. Ørrederne kan endda ændre deres præferencer timesvist. De mest benyttede farver og farvekombinationer i Storkesøen er: Gul/sort, orange/grøn, orange/sort, hvid/lyserød, sølv/sort, rød/gul og grøn/lyserød.

En prop og et par orm med evt. en lille kugle med powerbait omkring krogøjet kan også gøre det. Der er dog en del skaller i søerne som også kan lide orm.

Jeg har her markeret 4 gode steder at fiske i søerne:

Hjørnet: Vestlige langsø… Forbindelsen: Vestlige langsø… Øen: Sydsøen…

Sydenden: Storesø
Denne fiskeplads er oftest bedst når der er pålandsvind. Det kan dog variere.

Man skal naturligvis være klar over at der er mange flere gode fiskepladser rundt om alle søerne. De nævnte er dog det nærmeste man kan komme på stabilitet fangstmæssigt.

Jari – Lystfiskeri Danmark

Adresse på Storkesøen

Storkesøen
Haulundvej 164
6760 Ribe


Bo i hytte tæt på put and takesøerne samt Kongeåen, Sneum Å og Ribe Å her: Hytter i Ribe…