Camping og fiskeri efter havørreder på Nordvestsjælland

Camping og fiskeri efter havørreder på Nordvestsjælland

Camping og fiskeri efter havørreder på Nordvestsjælland – info

Camping og fiskeri efter havørreder på Nordvestsjælland ved Nekselø Bugt, er altid en ferie eller weekend værd. Havørrederne er ofte mange og til tider store. Dette spændende område er fyldt med lækre og flotte kystpladser. Flotte både over og under vandet.

Nogle af pladserne er strømfyldte og andre er at finde i mere stillestående vand, hvilket betyder at alle fire årstider er dækket ind.

Alt afhængigt af hvor gammel man er, skal man have statens fisketegn for at fiske. Det gælder alle fra 18 år og op til man går på pension. Tegnet kan købes her: Fisketegn…

Camping i Havnsø (centralt i bugten)

I udkanten af Havnsø by finder man Vesterlyng Camping. Her kan man leje hytter m.m. når området skal besøges. Man kan gå til både Nekselø Bugt og havnen i Havnsø fra campingpladsen.

Vesterlyng Camping
Ravnholtvej 3, Havnsø
4591 Føllenslev

Læs mere og book her: Vesterlyng  Camping…

Se denne fiskeoplevelse fra et ophold på campingpladsen: Havørred fra Vindekilde Strandvej…

Kystfiskeriet efter havørreder

Man kan fange havørreder fra alle pladser i bugten. Det gør sig bl.a. gældende for alle pladserne langs Vindekilde Strandvej og ud til Ordrup Næs på østsiden til Havnsø og Alleshave i vest.

Havørrederne, kan som nævnt, fanges året rundt og det kan til tider være svært at pege på en årstid frem for en anden her. Alle årstider kan noget særligt i Nekselø Bugt. Læs mere om bugten og fiskepladserne/kystpladserne her: Nekselø Bugt…

Både fluefiskeren og spinnefiskeren kan opleve det gode havørredfiskeri året rundt.

Rigtig god fornøjelse med dit camping og fiskeri efter havørreder i Nordvestsjælland.

Jari