Præsteskoven

Lystfiskeri ved Præsteskoven i Haderslev Fjord.

Præsteskoven – lystfiskeri

Præsteskoven er en strækning med generelt dybere vand, end mange andre fiskepladser i Haderslev Fjord. Man skal gå ad en sti igennem skoven for at komme til fiskepladsen.

Når man er ankommet til vandet får man mest ud af at fiske ind fjorden. Man ender på et tidspunkt ved et stort sving, hvor en halvårsfredning er at finde.

Se fredningsbæltet: (Skriv Haderslev Fjord i søgefeltet): Fredningsbælter…

Fiskeriet efter havørreder

Havørred og fjordørred: Denne lidt snævre del af Haderslev Fjord er, som nævnt i starten, en smule dybere end andre pladser.

Vær også opmærksom på træer og grene i vandet lange denne fiskeplads.

Havørrederne fanges nemmest ved Præsteskoven: Forår, sommer og tidlig efterår. Hele perioden hvor halvårsfredningen er ophørt. Man kan fiske langs strækningen fra morgen til aften uanset årstid. Spinnefiskeren får mest ud af fiskeriet her.

Brug evt. blink med en smule liv i. Det kunne være Bossen, Zeeker, Møresilda m.fl. I ydersæsonen på begge sider af fredningen, kan blink som Jarisen, Zerling, Stevnspilen eller Baronessen være ret fangstgivende.

Parkering

Her parkeres ved Vonsbæk Kirke: Parkering…

Parker ved kirken og gå til skoven på kirkens højre side, efter parkeringspladsen. Her er stien som fører til vandet. Gå først over træbroen, men pas på den kan være glat. Derefter gå mod venstre og følg stien til vandet.


Læs også om Genner Bugt i Syd- og Sønderjylland: Lystfiskeri i Genner Bugt…