Kystpladser Jylland

Kystpladser Jylland

Kystpladser Jylland er din simple og nemme guide til de bedste kystpladser, hvor man kan fange havørreder i Jylland. Der er tale om givende pladser i Nordjylland, Midtjylland samt Syd- og Sønderjylland.

Pladserne finder du ved at benytte drop-down-muligheden frem for at klikke, som du har gjort for at komme hertil.
Hvis du ikke kan finde vej, er her i stedet links til de 4 drop-down-muligheder:

  1. Nordjyllands Østkyst…
  2. Nordjyllands Vestkyst…
  3. Midtjyllands Østkyst…
  4. Syd- og Sønderjyllands Østkyst…

Kystpladser Jylland – tusindevis af givende pladser

Der er så mange givende kystpladser i Jylland, at de fleste kystfiskere ikke når at besøge andet end en brøkdel i deres livstid. Nogle kystpladser er stabile fangstmæssigt året rundt, andre kun i perioder. Nogle kaster ofte mange havørreder af sig. Det i enten små eller mellemstore størrelser og de mest populære, giver muligheden for en drømmefisk. En fisk man aldrig kommer til at overgå igen.

Det mest populære er at vadefiske langs pladserne. Det gøres via. brugen af waders. Mange kystpladser er dog også “fiskbare” fra land.

Selvom pladserne er gode til havørredfiskeriet, så kan man også fange andre fiskearter langs dem. Bl.a. hornfisk, fladfisk, multe, ål, fra nogle også makrel, torsk og sej.

Kystpladserne langs Jyllands vestkyst bugner af fiskearter om sommeren. Deriblandt dem oppe ved Skagen. Et fantastisk sted i Jylland. Læs mere: Kystfiskeri i Skagen og omegn…

Jyske øer

Mange af de jyske øer byder også på godt kystfiskeri efter havørreder og andre arter. Dem kan du også læse mere om her på siden under, De små øer.

Det gode ved øerne er at der altid er en læside. Der kan være langt fra den ene side af Jylland til den anden nogle steder.

Nogle af de bedste øer, som ikke er at finde i fjorde er, Tunø, Als, Årø og Barsø.

Rigtig god fornøjelse med de jyske kystpladser.

Jari – Lystfiskeri Danmark.


Læs også om de bedste fjorde i Danmark til fangst af havørreder her: Danske fjorde…