Camping og laksefiskeri ved Sneum Å

Camping og laksefiskeri ved Sneum Å

Camping og laksefiskeri ved Sneum Å – info

Camping og laksefiskeri ved Sneum Å, kan opleves fra d. 16. april til d. 31 oktober. Det er ikke tilladt at fiske i åen i den resterende del af året. Når man køber fiskekort til Sneum Å, får man samtidig adgang til Kongeåen og en del af Varde Å, hvori laksefiskeriet også er rigtig godt.

Fiskekortet købes her: Fiskekort…

Man skal være opmærksom på at der er kvoter på laksene. Derudover er der regler for hvilke kroge man må bruge m.m. Læs om det her: Regler…

Camping 3 minutters kørsel fra Sneum Å

Darum Camping tilbyder hytter tæt på Sneum Å. Det tager kun 3 minutter at køre til Sneum Å fra campingpladsen og kun 10 minutter at køre til Kongegåen. Varde Å-strækningen som er med på fiskekortet, tager ca. 30 minutter at køre til.

Der er en rigtig god café/grillbar på Darum Camping og gode indkøbsmuligheder få km. derfra.

Læs mere om campingpladsen her: Darum Camping…

Se denne skøre fiskeoplevelse fra et ophold på campinpladsen: Laks fanget under svømning…

Laksefiskeriet

Sneum Å er let tilgængelig flere steder. Man kan både fiske med flue, blink, spinner og orm i åen. Det hele er givende. Åen er ikke specielt bred, så fiskeriet er på sin vis minimalistisk nogle steder, hvilket er hyggeligt. Men minimalistiske kan man langfra kalde laksene. En herlig kombination…

Åen glider roligt gennem det idylliske, sydvestjyske landskab og er en helt igennem dejlig å at besøge som laksefisker.

Hvert fanges der også en del havørreder i åen. Nogle i den tunge ende. Man kan altid følge med i fangsterne fra åen på Sydvestjydsk Sportsfiskerforenings hjemmeside.

Rigtig god fornøjelse med dit camping og laksefiskeri ved Sneum Å

Jari