Bugte i Danmark

Bugte i DanmarkBugte i Danmark byder på et væld af muligheder for lystfiskeri. Nogle er naturligvis bedre at bruge sin tid på end andre og dem finder du beskrevet her under.

Uanset om man befinder sig på Bornholm, Sjælland, Fyn eller i Jylland, er der en bugt med gode fiskemuligheder. De fleste af dem forbindes med kystfiskeri efter bl.a. havørred, torsk, sej, fladfisk, hornfisk og makrel. I nogle få kan man fange gedder og aborrer i m.m. Her er tale om bugte med brakvand.

Langs den jyske vestkyst kan der fanges et væld af fiskearter i bugtene. Havbars, pighvar, fjæsing, havørred, laks, torsk, sej, rokke, haj, makrel, hornfisk, slethvar, rødspætte, ising samt mange flere…

Mange vadefisker i de mange bugte i Danmark. D.v.s. at man afsøger et område ved at vade ud i vandet iført waders. Langt de fleste steder kan man dog sagtens fiske fra land. Med waders får man dog adgang til langt flere fisk.

Ofte findes der én eller flere overnatningsmuligheder nær bugtene, så man kan bruge flere dage i området. Læs om dem her: Camping og Fiskeri…