Bryrup Put and Take

Bryrup Put and Take

Bryrup Put and Take – lystfiskeri

Bryrup Put and Take består af en lille sø som ligger ved siden af Bryrup Camping. I søen kan man hovedsageligt fange regnbueørreder. I perioder udsættes også bækørreder. Søen er let tilgængelig og nem at overskue.

Ved søen finder man bl.a. et læskur og et lille betalingshus. Man kan både rense fisk ved fiskesøen samt ved campingpladsens rensebord, som inkluderer rindende vand og skraldespand.

Søen er åben fra solopgang til solnedgang.

Parker lige ved søen: Parkering…

Fangstmetoder

Da søen er så umådelig lille kan man både affiske den hurtigt med fluestangen såvel som med spinnestangen. Som fluefisker kan man benytte alt fra den klassiske Montana til nymfer i søen. Sort/grøn, sort/gul og sort/orange kommer man ofte langt med. Hvilken farvekombination der er bedst, må man finde på dagen.

Også diverse mini/mikroblink samt de moderne- og stadig populære gummidyr er givende. Powerbait går man heller ikke galt ved søen med. Læs om fangstmetoderne til powerbait her: Put and takefiskeri med powerbait…

Da søen som nævnt er lille, kan man på dage med mange mennesker opleve at fiskene er svære at fange. Nærmest træge…
Kom derfor tidligt om morgenen under højsæsonen, hvor de fleste ikke er stået op. Eller besøg søen på dage hvor vejret ikke trækker de fleste ud og få et gennemsnitligt mere givende fiskeri.

Man kan følge med i hvornår der udsættes fisk i søen her: Søen på facebook…

Jari – lystfiskeri Danmark.