Lystfiskeri i Glenstrup Sø

Læs alt om lystfiskeri i Glenstrup Sø.

Lystfiskeri i Glenstrup Sø – information

Lystfiskeri i Glenstrup Sø kræver et fiskekort. Der kan købes flere kortyper til Glenstrup Sø. Alt fra en dag til hele året.
Pensionister og børn under 15 år fisker gratis:

  • Dagskort 60 kr.
  • Ugekort 250,00 kr.
  • Halvårskort 350 kr.
  • Årskort 500,00 kr.

Priserne kan skifte fra år til år.

Som medlem af Hobro Sportsfiskerforening, har man adgang til størstedelen af søen året rundt. Som medlem får man også mulighed for, at bruge foreningens joller. Læs  mere her: Foreningens joller…

Søen har et areal på 384 hektar. Søens dybeste sted er ca. 35 meter.

Lystfiskeri i Glenstrup Sø – fiskearter

Sommerfiskeriet er både sjovt og spændende i søen. Flere fiskearter er uhyre aktive og til at fange under årstiden…

Der er en del fiskearter i Glenstrup Sø, heriblandt søørreden. Arten fanges dog ikke i så stort et omfang i nyere tid, som i tidligere år.  Men man arbejder på højtryk for, at vende den statistik. Omfattende miljøarbejde har gjort, at søørreden så småt er på vej tilbage til Glenstrup Sø.

Søen har også en fin bestand af aborrer, men overfiskeri har mindsket bestanden drastisk. Også her er der gjort tiltag for at komme problemet til livs og flere og flere store aborrer landes i søen i dag.

Helt kan også fanges i søen, samt skaller, ål og gedder. Lystfiskeri i Glenstrup Sø efter gedder, er den dag i dag stadig godt.

Køb fiskekort til søen her: Fiskekort…

Lystfiskeri efter de forskellige fiskearter – fangstmetoder

Der er et utal af fiskemetoder til søens fiskearter. Gedderne kan både fanges med agn, blink, woblere, jerkbaits og fluer m.m. Søørrederne kan fanges med woblere og blink m.m. Skallerne, aborrerne, ålene og helt, med orm o.s.v.

Læs alt om lystfiskeri efter alle landets fiskearter her på siden. Måske kan du også finde hjælp til fiskeriet i Glenstrup Sø. Klik og læs mere her: GeddefiskeriAborrefiskeriSkallefiskeri.

Hobro Sportsfiskerforening

Savner du fællesskab og fiskehygge, så er dette foreningen for dig. Her er jargonen nede hvor alle kan være med. Foreningen byder på spændende årlige fiskearrangementer, fisketure og hygge i foreningens lokaler,

Foreningen har både joller, som kan benyttes ved Mariager Fjord og Glenstrup Sø.

Man kan købe medlemskab her: Bliv medlem…

God fornøjelse.

Jari.


Køs dit geddegrej online inden turen her: Indkøb af fiskegrej…