Put and takesøer

Put and takesøer i Danmark er på sin vis, små tilgængelige oaser alle har adgang til. Nogle af søerne er naturlige, skabt af naturen selv og har eksisteret i årtier, nogle længere. Andre er nyoprettede kun med det formål, at drive put and takevirksomhed.

Uanset hvordan en fiskesø er kommet til, kan den være ganske god.

Denne form for fiskeri er tæt på at være en af de mest populære fiskeformer i Danmark, næst efter kystfiskeriet efter havørreder.
Læs mere om det her: Kystfiskeri i Danmark…

Put and takefiskeri er nemt og tilgængeligt. Nemt på den måde, at man ofte ikke skal gå meget for at finde fisk. Ørrederne i put and take søerne, kan nogle dage være sværere at fange end havørrederne på kysten. Så det er ikke den del der er tale om.
Ofte skal man heller ikke udover buske og igennem krat m.m. for at komme til vandet, som man generelt skal ved eksempelvis åen. Fiskepladserne er typisk skræddersyede til alle ved fiskesøerne, inkl. familier med mindre børn o.s.v…

Fiskemetoderne er mange og i nogle søer er én fiskemetode måske mere effektiv, end den vil være i en anden. Få søer er ens og man bliver iøvrigt til tider overrasket over, hvor lækre nogle af søerne kan være.

Læs om hvordan man fanger søernes ørreder på denne del af siden: Put and takefiskeri…

Put and takesøer – guiden til søerne i Danmark

I stedet for at klikke på linket som har fået dig hertil, kan du føre cursoren over sætningen, Put and takesøer. Der vil da komme en Drop Down-liste, som giver dig mulighed for at vælge det område og den sø du vil læse om.

Søerne på listen er alle nogle jeg har besøgt, og som jeg kan stå inde for. Ingen søer er perfekte, men dem på denne onlineguide, sætter alle godt med fisk ud og holder en generel flot sø og yder udmærket service.

En del af søerne har glimrende faciliteter og tilbyder desuden lystfiskeri efter flere forskellige fiskearter, såsom stør og karper. Se under hver sø, hvad de tilbyder hver især.

Rigtig god fornøjelse med put and takesøerne i Danmark.

/Jari


Er du vild med camping og fiskeri, så besøg siden der kombinerer de to ting: Camping og Fiskeri i Danmark…


error: Content is protected !!